By - - 0 Comments

Gabriela Firea îl atacă dur pe primarul capitalei Nicușor Dan despre care spune că este un edil foarte slab și incompetent.

Cunoscută pentru intransigența și imparțialitatea sa, analistă politică atrage atenția asupra problemelor reale ale bucureștenilor, problemele care, în opinia sa îl depășesc pe începătorul Nicușor Dan:

“Primăria este o pălărie prea mare pentru domnul Dan, nu are experiența și cunoștințele necesare pentru munca în administrație publică.

Să vă dau doar câteva exemple care dovedesc din plin incompetența acestei administrații.

Dumneavoastră știți că la ora asta sunt mii de bucureșteni, cartiere întregi, care nu au apă caldă și riscă să nu aibă nici căldură la iarna?

Chiar la acestă oră au loc lucrări de asfaltare făcute de mântuială, doar în sop electoral? Pe banii cui?

În mod sigur nu pe ai lui Nicușor Dan ci din banii publici, adică ai noștri, ai tuturor!

Domnule Nicușor Dan, aveți idee ce părere au bucureștenii despre aceste lucruri și despre activitatea primăriei în general?

Oamenii sunt extrem de nemulțumiți și pe bună dreptate dar din păcate eu nu pot face altceva decât să fiu portavocea lor și o să fiu atâta timp cât va mai exista libertate de exprimare în țara asta…

Despre traficul infernal din București, de pe centura ocolitoare sau de pe pasajul Ciurel, nici nu mai are rost să vorbim!

Toate acestea dovedesc faptul că nu sunteți un primar competent, nu aveți ce vă trebuie pentru a fi un bun edil, nu aveți soluții pentru București și în mod cert nu mă simt reprezentată de dumneavoastră.

În calitate de bucureștean simplu, dar onest, vă solicit demisia!

Incompetența dumneavoastră distruge încet acest oraș superb, supranumit cândva micul Mumbai de pe malurile Dâmboviței.”

Acest articol este un pamflet!